Η κορυφαία δικηγορική ομάδα

Τομείς του δικαίου που εξυπηρετούμε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικηγορικό γραφείο μας έχει μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων οικογενειακού δικαίου, όπως υποθέσεις αναγνώριση πατρότητας ανηλίκου τέκνου, επιμέλεια ανηλίκου τέκνου, συνεπιμέλεια ανηλίκου τέκνου, διατροφής συζύγου λόγω διάσπασης της έγγαμης συμβίωσης για εύλογη αιτία στο πρόσωπο του και διατροφή συζύγου μετά τη λύση του γάμου, διατροφής ανηλίκου τέκνου, διατροφής ενηλίκου τέκνου, επικοινωνίας έτερου συζύγου με τα ανήλικα τέκνα, διαζύγιο, ονοματοδοσία ανηλίκου τέκνου, αίτημα μετοίκησης του συζύγου από την πρώην οικογενειακή στέγη και αίτημα παραχώρηση της αποκλειστικής χρήσης αυτής στον έναν σύζυγο, αγωγή συμμετοχής στα αποκτήματα, κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί κ.ο.κ. Έχουμε χειριστεί με μεγάλη επιτυχία, σε κάθε στάδιο της δίκης, πλήθος υποθέσεων που αφορούν στις οικογενειακές διαφορές, οι οποίες από τη φύση τους παρουσιάζουν μεγάλη ευαισθησία και ιδιαιτερότητα και είμαστε οι πλέον ικανοί για να μας συμβουλευτείτε και να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια οικογενειακή διαφορά.

REAL ESTATE

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην αγοραπωλησία παντός είδους ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από Έλληνες, Ευρωπαίους και αλλοδαπούς πολίτες από όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους μας έχουν αναθέσει τη διαχείρηση των ακινήτων τους κατ' αποκλειστικότητα, από την αγορά μέχρι την μίσθωση ή την μεταπώληση τους. Λόγω του επαγγελματισμού που επιδεικνύουμε έχουμε καταφέρει να διατηρούμε επί πολλά έτη αποκλειστική συνεργασία με μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας, αλλά και της περιφέρειας και να εκπροσωπούμε νομικά πρόσωπα στην ανέγερση και μεταπώληση σημαντικών κατασκευαστικών έργων στη χώρα. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο τίτλων του ακινήτου που σας ενδιαφέρει σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τη νομική εκπροσώπηση σας από το στάδιο των διαπραγματεύσεων μέχρι την μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας από και προς το πρόσωπο σας και την τυχόν απαιτούμενη μεταγραφή του ακινήτου στο αρμόδιο Κτηματολόγιο, με ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς κρυφά κόστη. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σας παρέχουμε πλήρη πληροφόρηση προκειμένου εσείς να μην αναλάβετε κανένα ρίσκο και να καταφέρετε να βγείτε κερδισμένος από αγοραπωλησία του ακινήτου σας.

ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Το δικηγορικό μας γραφείο χειρίζεται όλες τις κατηγορίες αδειών διαμονής στην Ελλάδα με 100% επιτυχία. Άδεια διαμονής επενδυτή, ψηφιακός νομάς, οικονομικά ανεξάρτητα άτομα, σύζυγος Έλληνα πολίτη, σύζυγος Ευρωπαίου πολίτη, εξαρτημένη άδεια εργασίας, οικογενειακή επανένωση, επί μακρόν διαμένων, άδεια δεύτερης γενιάς, άδεια διαμονής δεκαετούς διάρκειας, σπουδές, μέλη οικογένειας, ομογενείς, αθλητές και προπονητές, πνευματικοί δημιουργοί, λειτουργοί γνωστών θρησκειών, ανταποκριτές ξένου τύπου, μέλη ξένων αρχαιολογικών σχολών, κ.ο.κ., άσυλο, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, μετάκληση κ.ο.κ. Το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί την έκδοση της άδειας παραμονής σας στην Ελλάδα και να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα και με ορθότητα για την απόκτηση του χρυσού εισιτηρίου στη χώρα μας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οφειλέτες στην προσπάθεια ρύθμισης ή εξόφλησης με ευνοϊκούς όρους των οφειλών τους στα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την πλήρη νομική εκπροσώπηση τους σε κάθε είδους συναλλαγή με την τράπεζα. Από το στάδιο των διαπραγματεύσεων μέχρι την υπογραφή της σύμβασης για τη χορήγηση δανείου, τη ρύθμιση οφειλών, την τροποποίηση δανειακών συμβάσεων, την εξόφληση οφειλής με κούρεμα χρέους, την ανακοπή κατά διαταγής πληρωμής που σας επιδόθηκε και την αναστολή της διαδικασίας εκτέλεσης, την κατάθεση ανακοπής και αίτησης αναστολής στο στάδιο του πλειστηριασμού μέχρι και την εξωδικαστική και δικαστική διεκπεραίωση υποθέσεων ηλεκτρονικής απάτης με την τράπεζα (phising) έχουμε τη γνώση να σας παρέχουμε άριστες νομικές υπηρεσίες. Χειριζόμαστε την υπόθεση σας προσεκτικά και υπεύθυνα ενώ ταυτόχρονα σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για τη διαδικασία που ακολουθείται.

Faq

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απατήσεις σε μερικές απο τις πιο συχνές ερωτήσεις που
λαμβάνουμε.

Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η περίπτωση, η περιοχή και οι απαιτούμενες νομικές υπηρεσίες. Το γραφείο μας μπορεί να παρέχει μια εκτίμηση του κόστους με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

Το γραφείο μας μπορεί να παρέχει μια εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται για να επιλυθεί η υπόθεση, αλλά αυτό είναι μια εκτίμηση και δεν μπορεί να εγγυηθεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Αυτή η ερώτηση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι στοιχείων της υπόθεσης, οι απαιτούμενες νομικές υπηρεσίες και οι νομικές διαδικασίες που απαιτούν

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που σας απασχολεί.

 

Τοποθεσία

4ος όροφος, Σκουφά 24Α Κολωνάκι, ΤΚ: 10673 Αθήνα

Ώρες εξυπηρέτησης

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ - 6:00μμ

Translate »